2015. január 6., kedd

Miért indult a Földönjáró? Miért blog?

Lássuk 10 pontban összegyűjtve, hogy miért is indult el a Földönjáró, illetve miért éppen blog.


  1. Mert a világot megmutatni mindig öröm és nemes feladat. A tájékozottság szélesíti a látókört, nyitottabbá, elfogadóbbá és még kíváncsibbá tesz. A tudás hatalom és rengeteg élményt is ad.
  2. Mert a blog személyes. Minden blog egyéni és saját szemszöget tükröz, de a sok különböző látásmód végül egy nagy egésszé áll össze.
  3. Mert a tartalmas időtöltést, olvasást, beszélgetéseket hozza vissza virtuálisan, és ha aktív vagy, találkozók formájában is.
  4. Mert a szerző és az olvasók is közösségbe kovácsolódhatnak. Könnyen találhatnak egymásra hasonló érdeklődésű emberek.
  5. Mert a hozzá lehet szólni, vannak visszajelzések, kialakulhat egy kölcsönös kommunikáció.
  6. Blog azért is, mert technikailag egyszerűen kivitelezhető. Elhivatottság, kreativitás, szorgalom és idő kérdése minden.
  7. Mert egy blog szerkesztőjeként is rengeteget lehet tanulni. Olvasó és szerző együtt fedezi fel a legkülönbözőbb témákat.
  8. Mert azzal a témával foglalkozhatsz amit szeretsz, amihez értesz. Bloggerként olyan témában merülhetsz el, amiben csak szeretnél. A saját „munkahelyedet” teremtheted meg.
  9. Mert önbizalmat teremt és követel. A leírt gondolatokat vállalni kell, a véleményekkel pedig szembe kell nézni.
  10. Mert benne van a fejlődés lehetősége. Szabad a kreativitás, a visszajelzéseknek pedig pozitív formáló hatásuk van. Megfelelő hozzáállással egyre jobbá és jobbá válhatsz.


Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This Share on Tumblr Email This

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése